CloudyMining

Overview

Rank
3.47/10
Based on 6 Reviews
Position in Rating
2
Since 23 April, 2018
Vote
Company Reviews
«I Trust» 0% (0) Standart 100% (6) «Scam Alert» 0% (0)
Official Name
CloudyMining
Year founded
2015
Headquarters
39/5 Granton Crescent, Edinburgh, United Kingdom, EH5 1BN. Capacity Address: Lithuania, Klaipėda County
Mining Contract
BTC, ETC, ETH, BTH, BTG, XMR, ZEC, ITC
Payment Solutions
Visa \ MasterCard
Official Website
Official e-mail
Phone numbers
+74997032014

Cloudymining – from professionalism to well-being!
The company "Cloudymining" was founded in early 2015. As demand for crypto currency increased, the company created new farms for mining.
Entering the cloud-based clouding market of Cloudymining took place in the summer of 2017, as previously there was accumulation of capacities and resources, testing of equipment and software.
Extraction of alternative cryptothermal resources
You will get access to the crypto currency in there catalog! Switch your production capabilities to any crypto currency at your discretion, using their services for this

Claudiming provides daily payments to your individual wallet.

Read more Read less

Rating chart

CloudyMining Reviews

avatar
27 March, 2019

Terry from Norway

4

I know the topic is old, but I only get acquainted with cloud mining. Very cool that you make a rating)

avatar
17 February, 2019

Jamie from United States of America

2

Confirmed SCAM and FRAUD. I see now that this is just some Russian fraud business for money laundering or just former scam machine. Invested with Gold plan at cloudymining and they are telling on the website "Your minimum profit per month is 29 USD". Hell what??? I am getting $2-$3 a month now. They will shut down in 3-5 months I bet.

avatar
27 November, 2018

Inga from Belarus

9

Нормальный сайт, слышала, что много обманщиков везде, но здесь вывожу стабильно, и работаю с 25 июля. Удивительно было, что звонят, но я даже рада, изначально конечно, с друзьями советовалась, но было интересно и их послушать. Если вы боитесь рисковать, и вам лучше хотя бы по немного зарабатывать, то такой заработок в самый раз.

avatar
27 November, 2018

July from Russian Federation

8

Увидел рекламу, когда проходил регистрацию на Лукойл . Меня пере набрал менеджер, объяснил все . Не всегда отвечает тех.поддержка. Открыл контракт и работаю уже 3 месяца . Все пока что нормально, вывод средств делают , что является самым важным моментом в работе с компанией для меня. Прибыль не космос , но лучше чем ничего .

avatar
24 October, 2018

Samvel from Armenia

9

Достаточно прибыльное дело, как оказалось - это я про облачный майнинг! Понятное дело, что в основном не получишь прибыли - не вложив своих денег! Но это повсюду!Просто нужно найти источник дохода с минимальным риском потери своих вложений. И как говорится "Кто ищет - тот всегда найдет"! И вот проанализировав огромное количество источников, которые представляют свои услуги, мой взгляд остановился именно на CloudyMining. Вот и решил поделится опытом с теми, кто собирается начать, но сомневается! Взял я мощность в аренду и сразу же начал получать выплаты лично на свой кошелек! И пока мой доход растет я спокойно занимаюсь основной работой или просто отдыхаю!

avatar
18 October, 2018

Marina from Ukraine

8

Впервые решилась воспользоватся таким видом доп. заработка. После регистрации , меня набрал специалист и толково рассказал все. Как все работает и что дальше делать!В любой момент можно обратится за помощью - это плюс. Пока были небольшие суммы так , как относилась скептически, но увидев положительный результат - буду продолжать! Есть свободное время и при этом деньги сами добываются! Очень быстрые выводы (как на криптокошелек так и на карту и это огромный плюс).Пока ставлю оценку 4 - хочу посмотреть на дальнейшие операции по большим суммам.

Write a Review
 

Your rank

Prove you’re not a bot + 20 = 26